Misjon

/Misjon
Misjon2016-12-08T12:25:46+00:00

Vårt misjonsarbeid

Vi har et rikt misjonsarbeid i Filadelfiakirken, både hjemme og ute.

Vi støtter fast:

Evangeliesenteret: vi er glad for å kunne være med å støtte dette viktige arbeidet blant våre egne utslåtte. Vi ser og hører om mennesker som blir frelst og løst fra rusen, og vi vet at behovene her er store.

Kongo: Ekteparet Anne Marie og Ngoie virker med et stort arbeid i Kisangani.
Ngoie driver menighetsplanting og Anne Marie arbeider for hjelp til selvhjelp blant voldtatte og utstøtte kvinner. Hun har hjulpet kvinner til å starte en brudesalong, med brudekjoler vi har fått helt gratis fra en salong i Sandefjord. Hun har også hjulpet noen kvinner med oppstart av systue. Vi sender jevnlig utstyr til dette arbeidet.

Vi støtter også en evangelist i Kongo.

Grønland: Det har vært en misjonsstasjon i Aasiaat i mange, mange år. Det har skjedd mye der de siste årene, mennesker blir frelst og løst fra sitt store alkoholmisbruk. Siden september 2015 er det Pauline og Samson og barna, som styrer på misjonshuset.

Thailand: Liv Jorunn Bolås og Hsar Moo Paw har tjenestegjort for det statsløse Karenfolket i Way Te Loo i mange år. De er nå hjemme, sammen med barna Hanna, Ester og Joel, men tjenesten for Karenfolket går videre, og vi er takknemlige for å få være med om det arbeidet.

Ukraina: Hvert år, før sommeren, har vi nå i flere år hatt innsamling av klær og utstyr til arbeidet Halvard Hasseløy driver gjennom «Open heart». Alt som kommer inn, går til barnehjem, fattige familier og til fangene i et fengsel. Det er stor nød blant folk i Ukraina, og mange lever på en søppelplass.
Det er nå bestemt at innsamlingen skal foregå hele året, og utstyret skal sendes av gårde 3-4 ganger årlig.

Sør-Afrika: I Greytown driver Elin Nordby et fenomenalt arbeid blant barn og voksne. Hun har her ansvar for flere hundre barn, hvor mange av foreldrene er døde av aids, eller er så fattige at de ikke kan ta hånd om sine egne barn.
Gjennom misjonsmessen vår, som blir avholdt en helg før jul hvert år, får vi være med å gi et bidrag til dette store arbeidet.