Tentro

Tentro2020-11-18T22:06:42+00:00

Tentro

OM TENTRO NASJONALT

Tentro er et nasjonalt, frikirkelig konfirmasjonsalternativ. Opplegget bygger på den kristne lære og har denne som rammeverk, men er likevel et annerledes opplegg når det gjelder former og læringsmetoder. Vi kobler store temaer som Gud, livet og evigheten med din hverdag gjennom undervisning, aktiviteter, dialog, latter og relasjoner.

Å velge Tentro som din konfirmasjonsundervisning innebærer ingen forpliktelse til det miljøet som arrangerer i ditt nærområde, eller til den menigheten du kommer i kontakt med. Det er heller ikke et krav om å være døpt eller å la seg døpe i forbindelse med. Det er også gratis.

Opplegget har en tydelig kristen profil, og det vil være kristne ledere fra en frikirkelig/kirkelig menighetssammenheng som står ansvarlige.

tentrobanner

TENTRO I FILADELFIAKIRKEN

I Filadelfia Holmestrand har vi arrangert Tentro mange år, og det er flere titalls tentroelever som kan se tilbake på en spennende, innholdsrik og kanskje litt annerledes konfirmasjonstid.

«Jeg er glad jeg valgte Tentro som konfirmasjonsalternativ. Jeg fikk svar på noen ting jeg lurte på om kristen tro, og ikke minste være med å forme en del av konfirmasjonsåret selv.»
– Simen, Tentroelev 2008/2009

«Tentro var virkelig noe jeg aldri vil glemme! Undervisninga var fantastisk, og det var lederne óg!»
– Dinah, Tentroelev 2015/2016