Tirsdagsklubben

///Tirsdagsklubben
Tirsdagsklubben2016-12-08T12:25:46+00:00

Tirsdagsklubben

Tirsdagsklubben Holmestrand er klubben for deg som er mellom 6 og 12 år (barneskolealder). Du er også velkommen dersom du er yngre enn dette, men da må du ha med deg en voksen/ foresatt. Klubben fokuserer på vennskap, kreativitet, ansvarliggjøring og bibelandakter. Det hele er i et tydelig og trygt miljø.

Tirsdagsklubben er hver tirsdag i oddetallsuke, foruten i ferier. Klubben har oppmøte kl. 17:30 i den koselige stua i 2 etg på filadelfiakirken alle ganger bortsett fra når vi er på gårdsbesøk. Stua er tilknyttet kjøkken og bordtennisrom. Inngang bak bygget.

Det begynner kl 1730 og slutter kl 1930. I løpet av klubben har vi venneleker, dans, sang , musikk, hobbyaktiviteter, servering av varm kveldsmat m.m. Et varmt miljø er viktig for oss derfor vektlegges arbeidet med å skape gode relasjoner.

I løpet av året er noen av klubbdagene lagt til et småbruk med dyr. De datoene det er gårdsbesøk er det oppmøte direkte på småbruket til Linn Merete og Vegard Tegnander, i Korsgårdsveien 30 i Holmestrand. På småbruket er det oppgaver, lek og aktiviteter preget av livet på en gård. Ta på utetøy og sko som det ikke er så farlig med. Programmet er det samme på gården, men da utendørs.

Tirsdagsklubben har en årlig tradisjon om å lage fine produkter som selges på julemessa i Filadelfia/eller julemarked i byen til inntekt for årets innsamling. I 2015 var gikk innsamlingen blant annet til et barnehjem for gatebarn i Sør Afrika.

Tirsdagsklubben er gratis, og sponses av Filadelfiakirken.